Author Topic: Adidas ZX Flux Zwart Bestellen  (Read 110 times)

aqwluther1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Adidas ZX Flux Zwart Bestellen
« on: June 19, 2017, 07:26:03 AM »


De Adidas ZX Flux Zwart Bestellen heeft zelf een groot jaar. We hebben het zelfs op onze lijst opgenomen met de beste nieuwe sneakers van 2014 (tot nu toe). Een van de kleurwegen die verantwoordelijk zijn om de Three Stripes-runner op de kaart te zetten is de opvallende 'Multicolor Prism'. Uitverkocht overal in het voorjaar, is de kleurweg opgestopt bij Foot Locker Europe. Deze komende herfst, adidas Originals zal het pakket ZX Flux "Ballistic Woven" starten. De drie-sneaker collectie beschikt over de nieuwe loper die volledig in ballistische nylon stof is gedekt. De slanke runners zijn hard gebouwd voor het komende seizoen en komen in neutrale kleurenschema's van zwart, grijs en marine. Trouw aan de O.G. ZX 8000 die de ZX Flux heeft geïnspireerd, zal het "Ballistic Woven" -pakket ook uitgerust zijn met een kleur geblokkeerde Torsion Midsole-een subtiel verschil van de gebruikelijke massief zonnestoel die we op de ZX Flux willen zien.

Pas vorige week heeft Adidas Originals een winkel in Shanghai geopend en een herdenkings Adidas ZX Flux Wit Kopen gedaald tot slechts 150 paren. Met slechts twee dagen tot de grote opening van de Originals-winkel in Seoul, onthulde de Three Stripes een speciale ZX Flux voor de hoofdstad van Zuid-Korea. De ZX Flux "Seoul" heeft een eclectisch ontwerp gevuld met een heleboel beelden Dat zal 'hoofden doen een dubbele take. Er is een afbeelding van wat er een kippenvoet, een mond en een aantal ingewikkelde lijnen en vormen is. In feite is het enige voor de hand liggende ontwerp de yin en yang uit de vlag van Zuid-Korea. In tegenstelling tot het "Shanghai" -paar, wordt een specifieke hoeveelheid niet geopenbaard, maar we verwachten een zeer beperkte looptijd.

De populaire Adidas ZX Flux Grijs Nederland "Multicolor Prism" kreeg de monochromatische behandeling. Foot Locker EU nam onlangs Twitter toe om een ​​nooit eerder gezien schot van de neutrale gekleurde lopers te delen en de sneakers zijn geweldig. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het Monochrome Prism een ​​digitaal printontwerp van geometrische patronen die in zwarte, witte en grijze afbeeldingen zijn bedekt, en de juxtapositie van de originele multicolor iteration.adidas Originals 'hit sneaker, de ZX Flux, blijft doorgaan met Indruk op de nieuwste release met een eerbetoon aan het goede London. The "London" ZX Flux beschikt over satellietbeelden van de stad, onderstreept door een vloeiende opname van de beroemde Thames, die een prachtig contrast biedt tegen het donkere bovenste gedeelte. De schoen herdenkt de opening van de Fouberts Place Adidas Originals locatie in het Westminster gebied en zal beschikbaar zijn.

De Adidas ZX Flux Rood Goedkoop werd de afgelopen week de praat van de sneakerwereld, toen zijn "Multicolor Prism" -ontwerp uit het "Photo Print" -pakket in de handel werd gegaan. Met zijn levendige gedrukte bovenste en slanke vormgeving kan dit heel goed de sneaker zijn die de ZX Flux op de kaart plaatst. Om meer inzicht te krijgen in de adidas Originals ZX Flux en zijn "Photo Print" -pakket, ontwierpen de Three Stripes ontwerper en beroemde Adidas collector Robert Brooks om zijn ZX-verhaal op te nemen. Brooks zegt dat de veelkleurige ZX Flux een zekere "energie en hardheid" geeft, maar nog steeds de perfecte mix van "old meeting new" balanseert. Gezien de inspiratie van ZX Flux van de klassieke ZX 8000, kunnen we precies zien waar Brooks vandaan komt.

Adidas Originals is erop gericht om de twee runners die een rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van de Goedkope Adidas ZX Flux, te herdenken. De ZX 8000 "Aqua", die we vorige maand al zagen, en de ZX 9000 "Turquoise" vormen het "O.G. Weave" -pakket. De twee retro-runners zijn uitgerust met originele kleurwegen, maar met ZX Flux-behandeling. Alle panelen die aanwezig waren in de late jaren 80's werden gestript en vervangen door een stuk geweven bovenkant. De all-black kleurweg van de adidas Originals ZX Flux komt terug voor de herfst. Na het vallen van deze afgelopen lente als onderdeel van het "Elements" -pakket, krijgt de vermoorde runner een broodnodige restock. In tegenstelling tot een meerderheid van de ZX Fluxes die we gewend zijn om te zien, is dit paar vrij van all-over printafbeeldingen En levendige kleurencombinaties. Het is een echte monochromatische sneaker die in een zwart geweven bovenkant met scherpe leer details is uitgestrekt. Je kan echt niet mis gaan als het gaat om "Triple Black" kleurwegen.