Author Topic: Nike Air Max 95 Anthracite Bestellen Kopen  (Read 102 times)

dffWerner7

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Nike Air Max 95 Anthracite Bestellen Kopen
« on: August 11, 2017, 10:11:50 AM »


Nike Sportswear blijft de nieuwe tonale stijlen van de Nike Air Max 95 Anthracite Bestellen Kopen perfect voor dit Fall / Winter 2016 seizoen als een premium suede-constructie op het iconische model van Sergio Lozano. De zijspanningsgolven krijgen een fijne luxe upgrade in Wolf Grey om de wolken vooruit te passen, terwijl een lichter Cool Gray de dingen op het traditionele maasnet maakt.

De Nike Air Max 95 Zwart lage prijzen Multi Color is uitgerust met een luxe zwarte lederen basis en aanraking met Metallic Gold op de tong voor een opvallende look. Maar wat de aandacht vestigt op deze levensstijlgevoelige Nike Air Max 95 is het gebruik van synthetisch ponyhaar door de golven en toecap van de handtekening. De multi-color accenten vormen een uniek kleurenpalet met tinten van Dark Cayenne, Rio Teal en Gym Red die het retro-rennen aanbod aanbieden.

De Nike Air Max 95 Cool Grijs 50% Korting is terug in zwart. De voor altijd in stijl Air Max icoon gaat met het evenwijdig in stijl "Triple Black" kleurenschema voor deze laatste editie die nu slaat op winkels. De nieuwste zwarte look mag slechts één kleur bevatten, maar u krijgt een variatie in texturen in materialen over de synthetische nubuck, leer en ballistische mesh bovenkant met reflecterende details op de hiel en tong.

De Nike Air Max 95 Anthracite Groothandel komt nooit meer uit met een nieuwe look. Deze keer is het exclusief voor de dames, met een schone en lichte vrouwelijke look in tinten grijs en wit met accenten in "Hyper Violet". Op zoek naar een paar OG-kleurenwegen, is de 95-handtekeninggradiëntpanelen aanwezig, van donker naar boven naar licht bij de middelzool, terwijl pops van de heldere violette tint worden gevonden op de kantlussen, het tongembleem en de zichtbare Air units. De dame Air Max 95 liefhebbers kunnen deze vinden in Europa nu, en hier in de VS binnenkort.

Zullen we ooit stoppen met het zien van nieuwe kleurenwegen van de Nike Air Max 95 Base Grijs Kopen goedkoop? Het antwoord is bijna zeker geen. Maar dat is wel goed met iedereen, zolang de nieuwe looks nog steeds zo mooi zijn. Het meer dan klassieke Air Max-model komt hiernaast in deze zeer valse uitvoering, met een lichte Taupe suede bovenste en middelzool met accenten in donkergrijs voor een schone en premium tweekleurige presentatie. Als u een Air Max 95 fan bent, zal dit een release zijn die moeilijk te weerstaan ​​is.