Author Topic: adidas gazelle  (Read 96 times)

ArvinMay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
adidas gazelle
« on: August 11, 2017, 10:45:00 AM »
We hebben gezien dat de adidas gazelle adidas Stan Smith dit jaar in een breed scala aan kleurenwegen aankomt, maar dat is vergelijkbaar met die van het all-new Reflective Pack, dat twee verschillende 3M-stijlen bevat. Gemaakt in zilver en zwart, elk zomer klaar model is uitgerust met gladde leren bovenkanten, slang huid hiel tabs, handtekening tong branding, witte midsoles, en ja van Courese 3M accenten. Prijsopgegeven bij $ 90 per stuk, kunt u het Adidas Originals Stan Smith Reflective Pack nu opnemen via Wish ATL en alle andere deelnemende Adidas Originals dealers.

We hebben nog wat extra kijkjes gekregen op het komende Battle Pack van Adidas Originals, en we gaan eindelijk eens een kijkje nemen op het enige high top sneaker model in de groep. Samen met de Stan Smith, ZX 5000 RSPN en Samba Super, verschijnt de Rivalry Hi in het verenigende zwart-witte kleurenschema. De adidas Originals Rivalry Hi neemt het veld in een wit polygoon gevuld zwart leer bovenkant met duidelijke overlays en oranje accenten. De adidas zx flux unieke vorm van de polygonen op de bovenkant lijkt lijk op veren en geeft een snelle houding. De drie strepen die vaag op de middelvoet verschijnen zijn doorschijnend, die overeenkomen met de duidelijke panelen die net boven de zwarte overlays liggen, vlakbij de enkelkraag. Accenten van sinaasappel worden geleverd door de branding die op de adidas hamburg achterkant, de hakwacht en de tongbranding wordt weergegeven.

Een andere nadere kijk op een van de schoenen van de adidas Originals Battle Pack komt in onze vorm in de vorm van de beroemde schoenen teen sneakers! De adidas Originals Superstar 80s Battle Pack beschikt over zwarte luipaardvlekjes op een witte leren bovenkant, samen met Argentijnse teamkleuren op de tong. Leo Messi handtekening branding verschijnt op de tong en, en in een spannende oranje op de zwarte hakvlek. De luipaarddruk verandert in een helderblauw op de tong en voering. De rubberen tanden tenen en haringbeen buitenzolen komen in een schoon wit.

Met mei bijna halfpad over, begint Adidas hun nieuwe voetbal-ge├»nspireerde collectie adidas tubular Battle Pack sneakers te maken. Naarmate het basketbalseizoen tot aan het einde komt, houden voetbalfans dingen aan het gang met het komende FIFA World Cup, in Brazili├ź. Het Battle Pack bevat een paar klassieke modellen, zoals de Stan Smith en Superstar 80s, van Adidas Originals, en alternatieve voetbalklappen om te matchen. De adidas Originals ZX 5000 RSPN Battle Pack ziet een oorlogsverfachtig ontwerp, met een wit op zwarte kleurweg en gewaagde oranje accenten. Leren overlays omhullen de mazenbovenkanten, in aanvulling op een oranje lederen hielvlek. Klassieke ZX functies omvatten TORSION technologie en oranje hiel tabs. Branding op de tongen komt in oranje, en een witte middelzool maakt af met dit paar ZX trainers.

Hoewel Iman Shumpert thuis zat kijken naar de Playoffs en eventueel training voor volgend seizoen, schiet adidas nog steeds schoenen voor de bewaker. Nu kijken we naar de adidas Crazy 97 PE voor Shumpert. Oorspronkelijk was de Crazy 97 de handtekeningsko van Kobe Bryant, maar sinds hij vertrok van adidas maakt het merk nu zijn verleden sneakers beschikbaar voor huidige spelers op team adidas. Met een New York Knicks kleurweg gebruikt Iman Shumpert Crazy 97 PE oranje, zonneblauw en donker onyx. Zijn nummer 21 rust op de enkel met Shump aan de binnenkant van de tong. U kunt ze nu ophalen bij FinishLine voor $ 109,99.

Samen met hetzelfde thema in de adidas Originals Battle Pack Collection, verdwijnt adidas futurecraft de voetbalwedstrijd van het triple stripe-voetbal hun eigen veel voetbalschoenen voor het komende World Cup 2014. De collectie adidas Soccer Battle Pack bevat vijf voetballaars die passen De adidas Originals pack, in zwart-wit prints en oranje accenten. De grafische reeks in thema, van een tribal-achtig patroon op de F50 AdiZero FG, naar de quasi-luipaarddruk op de handtekening Lionel Messi F50s. Alle klauwen hebben zacht oranje accenten op de middenvoetstrepen en branding. Deze zijn momenteel verkrijgbaar in de adidas online winkel. Vind je de adidas Originals collectie beter, of een pak pakjes van adidas Soccer? Laat ons weten in de reacties!