Author Topic: nike air max 1 ultra essential  (Read 53 times)

srfgsrdfhri

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
nike air max 1 ultra essential
« on: September 12, 2017, 03:54:59 AM »


Nike nike air max 1 premium Air-max-1-Essential-Ladies-Grau-Gelb Fornyet med en flyknit top, der giver åndbarhed, stretch og støtte, hvor du har brug for det mest, bliver Ultra Midsole boret i målrettede områder for en lavere vægt uden at gå på kompromis med Finished durability, mens det Kombinerer også den ikoniske Max Air hælenhed til fremragende dæmpning.

Den nyligt introducerede Nike Air Max 1 University Red Order billig er nu blevet afsløret i en mere faldet nike air max 1 ultra essential farveway denne gang. Består af olivenflager. Modsætning til sin traditionelle konstruktion arverer modellen nu et sømløst skumlignende mesh materiale; I hvilke subtile noter bestemmer under dens genkendelige profil. Skoen begynder med en bronzefarvet jacquardbygget top, der er pænt accentueret af hitsne fra Bourgogne bemærket i områder som foring, surf og snørebånd. Med skoen lidt slående udseende påføres ovennævnte prikkemønster over den øvre bronze.

Nedenfor finder du Nike Air Max 1 Obsidian Black Online Buying Solitaire-enhed i hvid nike air max 1 ultra flyknittil at runde skoens hovedfunktioner. Deltagende i Oliven familien i efteråret vil være Nike Air Max 1 Gold Leaf Cheap real. Denne lettere og mere komfortable version af Air Max 1 udgivet tidligere i år er dækket af en neutral Olive-øvre kombineret med sorte og Sequoia accenter. Ekstra sort Hyperfuse ses på mudderet for holdbarhed og støtte. Med nogle få gengivet i det populære "Wide" tema, og det andet i en klassisk tan "Tan", giver skoene af plysj ruskind til sin top ved siden af ​​fleece detaljer på foring og sprog, der giver mere isolering, hele foden . "Grow" -parret er færdigt med en frisk hvid indersåle og rød gummisål, mens "Tan" -versionen er forsynet med en off-white lim indersål og gummisål.

Det betyder, at hele skoens sort er Flyknit top Flywire, branding, bånd, snørebånd og Ultra-sål. Den mørke nike air max 1 dame obsidian farveway af Nike Air Max 1 lave priser betragtes som en af ​​OG farve ordninger af modellen. Det patriotiske tema farveskema gør det til en nem sko at bære hele året rundt med præcis den rigtige mængde dukke at angribe. Skoen kommer i læder og maskeres i en lys grå og hvid farvetone. Obsidian findes på Nike Swoosh, mudderbeskyttelsen og sålen, mens Røds tights sikrer Nike branding på tungen og hælen samt Air Max-enheden og de øverste øjenlåg.

http://www.skotmall.com/