Author Topic: nike air max 1 ultra essential vit svart  (Read 120 times)

xiaobaomeilw

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
nike air max 1 ultra essential vit svart
« on: October 10, 2017, 09:39:49 AM »


Ta en stenkylsklassiker - Nike Air Max 1 - och uppdatera den med framtidsteknik och du får en säker eldsvärmare. nike air max 1 ultra essential white/white-pure platinum är välsignad med det snygga utseendet av sin föregångare blandat med en stor dos av Swooshs nya klockor och visselpipor. Den uppdaterade AM1 är gjord i en klassisk blandning av svart, röd och vit och har svetsade överlagringar över ett övertäckbart nät övre på toppen av en förstärkt Ultra-sål.

Efter att ha kommit ut i en OG "Sport Red" -färg, introducerar nike air max 1 ultra essential grå den andra av de två ursprungliga nyanserna, som är "Varsity Blue", enligt High Snobiety. Den nya versionen är annorlunda i övergripande form och konstruktion men har fortfarande liknande estetiska egenskaper hos sin föregångare. Den moderna versionen har en tålåda, vamp och skärmtryckt nätkvartal. Det jätte sportklädermärket använde modern konstruktionsteknik och skon, har nu en enda övre jämfört med flerpanelstrukturen hos den ursprungliga Nike Air Max 1, avslöjade HNHH.

Nike Air Max 1 i vitt och rött är en sko som nästan alla har i sin samling i en eller annan variation. Den här nya upplagan kan dock vara en av de lättaste och mest livfulla återgivningarna än. Den här inredda paletten läggs noggrant över en meshfabrikation och Hyperfuse-teknik. Här finns den nyanike air max 1 ultra essential svart-utgåvan.

Efter den svarta och vita versionen av den här nya utgåvan av nike air max 1 ultra essential vit svart har vi en sportig "Racer Blue" -version för dig. Denna stil har uppmärksammats eftersom det är den första av de nya "hi-tech" -versionerna av AM1 som har en miniatyr Swoosh på spjutskyddet och det ser bra ut på de sömlösa överlagren. Fram till nyligen har teeny Swoosh varit reserverad för specialutgåvor som det ökända Patta-samarbetet, och det finns något som passar Air Max 1 så bra.

http://www.shoesmarkse.com/