Author Topic: Hoe Adidas de code van  (Read 148 times)

Ella Albert

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
    • http://www.schuhenmdadidas.de/
Hoe Adidas de code van
« on: November 14, 2017, 11:13:41 AM »
Tijdens een handelsbeurs in St. Louis in 2016 ontmoette Adidas 'technisch engineer Marco Kormann Phil DeSimone, het hoofd van de business development voor een 3D-printing startup, Carbon, die al in gesprek was met verschillende concurrenten van Adidas. Carbon had een manier ontdekt om met vloeistof in plaats van met poeder af te drukken. Adidas-ontwerpers brachten hockeypuck-vormige monsters van de gedrukte stof terug naar hun laboratorium in Duitsland en sloegen het met machines om de haalbaarheid ervan te testen. "We waren meteen onder de indruk", zegt superstar adidas dames sale 'Future VP Gerd Manz. "Je ziet veel gegevensclaims van bedrijven en ze vallen weg als je ze test."

Dit materiaal ontbrak de "energieretour" van een traditionele atletische schoen, ontdekten ze, en het presteerde slecht bij extreme temperaturen, maar de afdrukmethodologie van Carbon had het potentieel om een ​​mooie schoen te maken van soepele, doorschijnende banen. En het was onmiskenbaar snel. In plaats van het stap voor stap stapelen van kleine stukjes materiaal, groeit het systeem van Carbon uit een pool van vloeibare hars, net als de melkachtige geboorte van een Westworld-android.

adidas slippers dames sale en Carbon sloten een akkoord in de tweede helft van 2016: Carbon kon andere, niet-concurrerende contracten aangaan, zoals in de auto-industrie, maar Adidas zou haar exclusieve schoenenpartner zijn. Zonder samen te voegen, konden de twee entiteiten nog van elkaar leren en intellectuele eigendom en een ontwikkelingsteam delen, gedurende een meerjarige termijn, omdat ze doorbraken in ontwerp, proces en materialen ontdekten. Vanwege dit arrangement, "zegt Manz," hoef je niet bang te zijn dat informatie lekt. U kunt als één bedrijf samenwerken. "

De twee bedrijven hebben het afgelopen jaar krachtige vooruitgang geboekt door een printer te maken met 10 keer zoveel capaciteit als het oudere model van Carbon en een nieuw elastomeer met hoogwaardige specificaties. Wanneer dit materiaal in een printer wordt ingevoerd, kan het in slechts 30 minuten een middenzool worden, plus enige baktijd in de oven, zonder extra stofvorming of reiniging. "Als het om onze industrie gaat, is dit niet gebeurd. Het is een paradigmaverschuiving, "zegt Gaudio.

De bedrijven werken eraan om deze technologie zo snel mogelijk op schaal te brengen. stan smith adidas dames sale helpt Carbon, een startup met meer dan 200 miljoen dollar aan financiering, maar iets meer dan 200 mensen, bouwen aan de industriële supply chain-printing wordt momenteel gedaan op Carbon's hoofdkantoor, in Redwood City, Californië. Tegen het einde van dit jaar zal Adidas de machines gaan installeren in zijn Speedfactory in Duitsland. Uiteindelijk is Adidas van plan deze printers over de hele wereld te distribueren, met behulp van Futurecraft 4D-technologie om de heilige graal van schoenontwerp te bereiken: schoeisel aangepast aan de fijne kneepjes van iemands individuele voetvorm en looppatroon. "Het meest aansprekende deel is de onbegrensde mogelijkheden", zegt Gaudio.