Author Topic: New Balance sko tilbud  (Read 96 times)

tryhgyh

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
New Balance sko tilbud
« on: December 06, 2017, 02:46:06 AM »


Med udgivelsen af ​​New Balance sko Silhouette brød New Balance et nyt kapitel i selskabets historie. Silhouette, en opdatering til den klassiske New Balance 574, bringer sammen en lang række nye funktioner og teknologier.

New Balance sneakers dame præsenterer nu deres seneste udtag på New Balance 530 med sin "Running Solids" Pack. New Balance 530 "Running Solids" -pakken kan være enkel i naturen, men den er ekstravagant i æstetik. Farverne kommer i tonal overdel konstrueret af premium suede og læder hits placeret på siden paneler og tunge af skoene.

Der er visse New Balance sko tilbud ting, vi elskede som børn, som voksne har vi vokset op. Glød-i-mørke sko er ikke en af ​​dem. Heldigvis har New Balance dristigt fundet en måde at gøre neon sofistikeret med deres nyeste design: New Balance 580 Solarized. Med ruskindlignende materiale og farvevalg, der spænder fra sort til gul til grå med lyseblå, er disse sko, hvilke dagglødestrømme er lavet af.

Med de skiftende årstider New Balance dame tilbud kommer der en ændring i farvepaletten, og New Balance har faldet denne 580 i efteråret. Med et udendørs inspireret look med vandreture og hård Cordura som mesh med ruskind og læder skal disse holde dig igennem sæsonen godt. Tilgængelig hos New Balance forhandlere nu, tjek din til politimand.

http://www.sportskomaster.com/