Author Topic: nike air max bw classic dames  (Read 67 times)

grwrqq1123

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
nike air max bw classic dames
« on: December 07, 2017, 07:49:23 AM »


Maart betekent maar één ding voor velen van ons in de sneaker-gemeenschap: Air Max! En terwijl Air Max Day nadert, maken we ons klaar om te vieren door de Air Max-meester, Tinker Hatfield, te markeren met een van zijn grootste bijdragen aan Air Max. Om zijn 25-jarig jubileum te vieren, bekijken we de nike air max bw premium heren schoenen.

Nu kunnen oude schoolhoofden zich nog meer verheugen omdat Nike nog een andere OG uit de vroege jaren 90 laat vallen, de nike air max bw classic dames in 'Marina Blue', die in de 25 jaar sinds we voor het eerst zagen niet beschikbaar was voor een re-cop de schoen op de planken. Gefabriceerd met neopreen mesh en suede bovenwerk en een groter dan het leven 'Big Window' Air-Sole-eenheid ondergebracht in de sneakerzool. Rubberen Nike Swoosh loopt van de ene kant van de sneaker naar de andere.

De nike air max bw og persian violet zou altijd een klassieker worden. Het was een van de originele stelletjes van het Air Max-silhouet die rechtstreeks uit de geest van sneakerontwerpmeester Tinker Hatfield kwam. Hij werd voor het eerst uitgebracht begin jaren negentig en volgde direct op de Air Max 90. Hij gebruikte dezelfde luchteenheid als de AM90, maar had een groter venster in de tussenzool, waardoor het zijn BW (Big Window) -label was. In zijn OG-kleurenpalet van zwart, wit en 'Perzisch Violet' werd het al snel een favoriet voor hardlopers, maar was het vooral populair als lifestyle-schoen. De tijd van zijn release was perfect, want het werd een must-have stijl voor iedereen die van hiphop en rave-muziek hield.

De nike air max bw zwart is een echte klassieker! Niet voor niets, liefhebbers herinneren deze sneaker aan de Air Max 'Classic'. In de tussentijd is de naam gewijzigd in 'BW', wat 'Groot venster' is. Waarom? Het is de Air Max met de grootste zichtbare luchteenheid in de hiel. (Afgezien natuurlijk 360 graden Air Max 2017 natuurlijk!). Het dikke en schone donkerblauwe bovenwerk wordt geleverd met leer, nubuck en mesh. Deze combinatie van materialen zorgt voor een solide, heerlijke iconische Air Max. We hopen dat de Air Max BW nog een tijdje zal blijven!

http://www.shoesmarkbe.com/