Author Topic: De rocker bodem  (Read 115 times)

sweet

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 413
    • View Profile
De rocker bodem
« on: February 11, 2018, 04:51:52 AM »
Skechers LIV is een Adidas Superstar Hombre Verdes lichtgewicht en meer flexibele versie van zijn Shape-ups toning-schoen. Het LIV-ontwerp is bedoeld voor wandelen, rennen en comfort dragen. De LIV gebruikt nog steeds een rocker zool voor toning, maar de beweging is veel meer gedempt uit de originele Shape-ups ontwerpen. De schoenen bevorderen nog steeds een snelle overgang tussen hielcontact en teen-off, maar met een natuurlijker gevoel. De zolen zijn niet zo dik en hebben geen extreme rocker-zoollook.

Het LIV adresseert twee bezwaren die ik had tegen de originele Skechers-ontwerpen. De Nike Air Zoom Pegasus 33 Hombre originele Skechers waren niet zo licht, plat en flexibel als wandelschoenen zouden moeten zijn. Ze waren comfortabel om in te staan ??en meningen van mijn lezers varieerden van mensen die van hen hielden tot rapporten van mensen die ongelukken hadden of knie- en gewrichtsproblemen hadden na het dragen van 2018 Adidas NMD Mens Skechers Shape-ups.

Het LIV-ontwerp is licht van gewicht, dit is een plezier om in te glippen en gemakkelijk in te lopen. Niets belast je. Skechers gebruikt een Resalyte (TM) dempingsmateriaal dat zeer licht van gewicht is.

LIV heeft ook een flexibele, gegroefde zool die me in eerste instantie doet denken aan de Nike Free gegroefde zool. Je voet is vrij om te buigen waar hij maar wil, in plaats van vast te zitten in een enkele positie zoals bij de originele Skechers Shape-ups. Skechers noemt dit de Diagonal SmartShoe (TM) -bodem en Nike Air Presto Womens zegt dat het je paspoort begeleidt en aanpast.

De rocker bodem van de zool is minder duidelijk van buitenaf. Maar bij het dragen van de schoen, voel ik de steunelementen onder de boog die een tuimelbeweging afdwingen. Deze rocker beweging is wat is wat de toning schoen rage voedde, en terwijl bedrijven Asics Gel Lyte 5 Damen niet langer beweren over de voordelen ervan, vinden veel wandelaars dat het goed werkt voor hen.

Het bovenwerk is gemaakt van lichtgewicht materialen en heeft een sokpassing. Deze eenvoudige constructie voelt goed, maar biedt geen zijdelingse ondersteuning. Ik zou voorzichtig zijn met het kopen van deze schoenen als ik een overpronator zou zijn, omdat ze niet het soort bewegingscontrole bieden dat nodig is.

Het vetersysteem biedt genoeg gaten om je veters naar behoefte te schikken. De tong is mooi opgevuld.