Author Topic: Nike Air Max 95 Goedkoop  (Read 113 times)

svsgeg@msgsafe.io

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Nike Air Max 95 Goedkoop
« on: February 12, 2018, 08:13:46 AM »Dave White is een legende sinds hij hulde bracht aan enkele van de meest klassieke modellen van Nike via zijn schilderijen. White heeft sindsdien samengewerkt met Nike en Jordan Brand om zijn kenmerkende stijl te brengen bij mensen zoals de Air Jordan 1 en meer. Zijn nieuwste project is de "Albion Collection", een serie schilderijen die de inheemse flora en fauna van Groot-Brittannië interpreteren door White's kenmerkende esthetiek. Nu VK-verkoper Maat? werkt samen met White en Nike Sportswear voor twee gloednieuwe Nike Air Max 95 Sale nl Dave White-aanbiedingen die gepland zijn om op 16 september bij de retailers aan te komen.

Vandaag krijgen we de meest gedetailleerde kijk op beide kleurstellingen van deNike Air Max 95 Nederland Dave White tot nu toe, aangezien de Nike Air Max 95 No-Sew het gebruikte model is, en de AM95 in de toekomst brengt met een zijpaneel zonder naden met de kenmerkende golven in spetterende graphics. Een levendig oranje of meer ingetogen wit brengen volledig andere vibraties aan het silhouet, terwijl elk is versterkt met een harige suède tong voor een premium lifestyle-afwerking.

De Nike Air Max 95 Goedkoop is weer in het zwart. Het altijd in stijl ontworpen Air Max-pictogram gaat gepaard met het eveneens eeuwig in stijl "Triple Black" -kleurenschema voor deze nieuwste editie die nu op winkels slaat. De allernieuwste zwarte look mag maar één kleur hebben, maar je krijgt een variatie in texturen in materialen op het bovenwerk van synthetische nubuck, leer en ballistische mesh met reflecterende details op de hiel en de tong. Als je een nieuwe, verduisterde Air Max 95 nodig hebt, kun je deze nu ophalen bij winkels zoals Sneaker Politics.

De Nike Air Max 95 Opruiming eindigt nooit met rennen en komt in weer een geheel nieuwe look. Deze keer exclusief voor de dames, met een heldere en heldere vrouwelijke look in grijstinten en wit met accenten in "Hyper Violet". Het doet denken aan een paar OG-kleurvlakken, de kenmerkende gradiëntpanelen van de 95 zijn aanwezig, gaande van donker boven naar licht aan de tussenzool, terwijl poppen van de fel-violette tint te vinden zijn op de veterlijnen, het tonglogo en zichtbare luchteenheden. De liefhebber van Air Max 95 kan deze nu in Europa zien aankomen, en hier binnenkort in de VS.

Zullen we ooit stoppen met het zien van nieuwe kleurstellingen van de Nike Air Max 95 Online Kopen? Het antwoord is bijna zeker nee. Maar dat is redelijk goed voor iedereen, zolang de nieuwe looks zo mooi blijven. Het meer dan klassieke Air Max-model komt het eerst in deze herfstspecifieke uitvoering, met een bovenwerk van licht taupe suede en middenzool met donkergrijze accenten voor een zuivere en premium tweekleurige presentatie. Als je een fan van Air Max 95 bent, wordt dit een release die moeilijk te weerstaan ​​is. Je kunt paren vinden die nu bij bepaalde Europese sneakerwinkels arriveren, wat betekent dat ze binnenkort de VS zullen treffen.