Author Topic: nike air force 1 nba low  (Read 57 times)

q7cyrs1r

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
nike air force 1 nba low
« on: April 14, 2019, 08:09:46 AM »

nike schoenen heren wit 2019 De AF1 is ook een beetje een traceringspatroon voor een ton van de basketbalschoenen die erachter zouden komen. Even interessant als de achtergrond van de prestaties is de invloed van de AF1 op straat en mode. De schoen is een alomtegenwoordig stuk schoeisel dat sneakerheads op elk niveau kunnen raken.

nike schoenen dames zwart De Jester-editie is misschien wel de meest ambitieuze poging om het vertrouwde ontwerp van de schoen te herdenken. Onderdeel van het "Re-imagined" initiatief van Nike, maakte de AF1 Jester deel uit van een groter pakket met unieke ontwerpen op iconische Nike-modellen. Het is niet verwonderlijk dat deze specifieke look waarbij de luchtmacht 1 betrokken was, gewoon bleef hangen.

nike schoenen goedkoop blauw De favoriete schoen van iedereen in de Nike Air Force 1 Low komt tot die herfst in een kleurenschema dat we midden in de lente of zomer zouden verwachten, met een overwegend witachtige look. Wit leer fungeert als de basis, terwijl totaal oranje een traditionele uitstraling geeft aan de Swoosh, veters, hiel-badge en de buitenzool eronder.

nike air force 1 nba lowAF1 is lang een nietje geweest voor de cultuur van New York City, beschouwd voor zijn omvangrijke zooleenheid die gemakkelijk het stadsterrein doorkruist, evenals zijn aantrekkingskracht in het modewereldmilieu. Een einde aan deze 13 jaar durende hiatus, heeft Nike dit paar gemaakt als een 1-op-1-versie van het originele model, omdat de vorm lijkt op oudere AF1's en het getrommelde leren bovenwerk is ongelooflijk premium.

https://www.prijsam98.com/