Author Topic: nike air force 1 low suede  (Read 43 times)

q7cyrs1r

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
nike air force 1 low suede
« on: April 14, 2019, 08:13:19 AM »

nike sko sort mænd AF1 er også lidt af et sporingsmønster for et ton af basketballskoene, der ville komme efter det. Lige så interessant som dens præstationsbakgrund er AF1's indflydelse på gaderne og mode. Skoen er et allestedsnærværende stykke fodtøjsdesign, som sneakerheads på ethvert niveau kan komme ind i.

nike sko dame rosa Jester Edition er måske det mest ambitiøse forsøg på at genoverveje skoens velkendte design. En del af initiativet "Re-imagined" fra Nike, var AF1 Jester en del af en større pakke unikke designs på ikoniske Nike-modeller. Det er overraskende, at dette særlige udseende, der involverede Air Force 1, bare skete.

nike sko rød og hvid Alle favoritsko i Nike Air Force 1 Low ankommer til det efterår i et farveskema, som vi forventer at se udgivet i midten af ​​foråret eller sommeren med et overvejende hvidbaseret udseende. Hvidt læder virker som basen på disse, mens den samlede appelsin bringer livet til et traditionelt kig på Swoosh, snørebånd, hæl badge og ydersål nedenunder.

nike air force 1 low suede AF1 har længe været en hæfteklammer til New York City-kulturen, der betragtes som den store klumpenhed, der nemt krydser byens terræn, samt dens appel i modeområdet. At bringe denne 13-årige hiatus til ophør, har Nike lavet dette par som en 1-til-1-genoptagelse af den oprindelige model, da formen ligner ældre AF1'er og den tumblede læderoverfladen er utrolig præmie.

https://www.sort5sko.com/