Author Topic: Olemme päivän päässä välitöntä vapauttamista Nike Air Max 1 Ultra Moire  (Read 1286 times)

tsyph

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile

Yksi vilkaisu tämä uusin nike air max thea netistä Ultra Moire todistaa, että "Bred" värimaailma ei pelkästään näytä hyvältä Jordan. Lyömällä hiilihapotettujen Air Max 1 on klassinen duo värien, jossa Rio punainen ylös ja mustaa mahdollisille lokasuoja ja saumattoman ylemmän täynnä rei'itys. Saat annos "kasvatit" tänä keväänä Air Max 1 Moire, saapuu kansainväliset vähittäiskauppiaat now.Mache uusin valintaan kankaalle ei ole mikään muu kuin Nike Kyrie 1. Mache Tulli varmasti saa hänen luovan mehut virtaa tämän mukautetun pari Nikes , jossa lopputuloksena oli luomisen Nike Kyrie 1 "Warhawk".

Olemme päivän päässä välitöntä vapauttamista Nike Air Max 1 Ultra Moire. Nike Air Max 1 on ollut kiistatta klassinen Sneaker vuodesta kääntää päitä näkyvä air max kupla vuonna 1987, mutta se on ollut miksattu kertaa, että voimme luottaa. Tämä ei tarkoita, että kenkä on menettänyt mitään sen dynamiikkaa vuonna Sneaker yhteisössä kuitenkin. Tässä näemme 8 uutta colorways of Ultra Moire innoittamana esteettinen kuten Air Max 1 saa karsittu täydellisenä uusi ulkopohja ja tuuletettu rei'itys. Hanki meille tauon jälkeen, mitä nike air max suomi Ultra Moire näyttää paikan jalat ja napata suosikki colorway alkaen 8 tammikuu valituissa kaupoissa.

Seuraavat aluksi katsoa, ​​mitä voi mahdollisesti olla virallisia rappaukset nike free run"Wolf Grey," uudet toimituksellinen kuvia tulevan siluetti ovat nousseet, kun lähestymme sen päivämäärän release.Simply kuvattu kautta virallinen otsikko, tämä uusin vaihtelu Kyrie Irving ensimmäinen allekirjoitus siluetti on muuttunut klassinen Wolf Grey peittävä koko Hyperfuse rakentamista. Jatkanut sen välipohja yksikkö, Metallinen nastoitettu kantapää komponentti lisää erillinen hohto, jolla on sama sävy käytetään sen sisäistä lining.Said saada hänen inspiraatiota Nike Air Max 90, Mache päättää muuttaa enemmistön ylemmän osaksi oliivi vihreä colorway hyvin paikkoihin osuu oranssi, tan ja mustan koko ylempi.

Nike Air Max 1 on rikas historia pieniä remixejä ja huoltotyöt koko sen lähellä kolmen vuosikymmenen ajaa kuin premier retro käynnissä siluetti alkaen Swoosh. Vain viime vuodenaikoina yksin olemme nähneet JCRD takedowns, uusi Lunarlon ulkopohja ja nyt olemme pääsemässä tähän nike free 5.0 netistä - kenkä palkkio spin ja lisäsi tuuletus ei-niin-kaukana-off- alkaen Hyperfuse rakentamisesta. Sulake-herra järjestelmä vie useita paneelien ja tullakseen tehtävän yksinkertaistamalla ne yhdeksi saumattomaksi esteettinen uutta-ikäinen ottamaan Tinker Hatfield 1987 classic. Ulkopohja pysyy samana vaikka, ja tässä vastakohtana mustavalkoinen järjestelmä esittelee miksattu ylempi täydessä loistossaan. Tsekkaa paremman kuvan uusimman Nike Air Max 1 tyyliä alla ja tietää, että voit napata pari valituista kaupoista tänään.