Author Topic: grotendeels van  (Read 109 times)

sweet

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 413
    • View Profile
grotendeels van
« on: March 13, 2018, 08:28:20 AM »
Het doel van React is om de trifecta te zijn van wat de meeste mensen willen in een hardloopschoen: licht om op te tillen en zacht voor de voetstappen, maar met het vermogen om terug te stuiteren met <a href="http://baidu.com/">Nike Air Max Command Homme</a> je pas, in plaats van uit te komen. In de branche noemen ze dit derde kenmerk 'energieretour' en het is vandaag de heetste belofte in sportschoentechnologie. Het blootsvoets loopaantal <strong>Nike Air Max 90 Mens Blue</strong> van de vroege tot midden jaren is voorbij. Nu gaat het allemaal om grote zolen en energieretour.

Natuurlijk is een grote zool een noodzaak voor schuim om deze rebound te bereiken, maar het is ook een advertentie van zachte veerkracht - als je alleen naar de epische reactie kijkt, heb je het gevoel dat het je extra kracht moet geven als hardloper. "We wilden dat het visueel onderscheidend was en dat het intu?tief was wanneer je het product oppakte", zegt Brett Holts, VP van Nike Running Footwear. 'Je ziet dat daar iets mee is dat er zachter uitziet, meer opgevangen dan een stuk schuim. Er zit een visueel intu?tief deel aan [deze benadering]. "Ondertussen <a href="http://www.baidu.com/">Nike Air Max 90 Essential Womens</a> is het bovenwerk een strakkere weving van Nike's Flyknit-technologie dan zijn soms sokachtige weefsels, die je voet stevig op het kussen vasthouden.

In tegenstelling tot de meeste sportschoenen, is er geen harde buitenzool "kooi" of interne airbags voor het zachte schuim van de epische reactie. In plaats daarvan wordt het gepatenteerde React-schuim - dat zelf grotendeels van synthetisch rubber is gemaakt, normaal voor autobanden maar eerst voor de schoenenindustrie - onderbroken door een beetje harder rubber onder je teen en hiel, om de duurzaamheid op de stoep te maximaliseren. React was het product van Nike's eigen innovatie-lab, en het resultaat van meer dan 400 pogingen om nieuwe materialen te mengen in een fabriek in Taiwan, ze vormgeven en koken in ovens, en vervolgens deze bakstenen van schuim testen voordat ze in een schoen <a href="http://www.baidu.com/">Adidas ZX 750 Mujer</a> worden gegoten en proberen ze aan. Testen omvat de eenvoudige duimtest (indrukken in je duim, zien hoe ver het inzakt en vervolgens terugstuiteren), maar omvat ook het inhaken van het materiaal tot kleine machines die deze eigenschappen in kwantificeerbare getallen kunnen meten. Nogmaals, Nike was op zoek naar iets dat kon stuiteren als een rubberen bal, maar slaan als een veer, een combinatie die, als je erover nadenkt, niet echt bestaat in de materi?le wereld.