Author Topic: In de meeste  (Read 141 times)

sweet

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 413
    • View Profile
In de meeste
« on: March 14, 2018, 04:20:34 AM »
Ongeveer 17 miljoen Amerikanen liepen wegwedstrijden in 2016, volgens Running USA, en <strong>Adidas NMD Womens</strong> onnoemelijke meer rennen recreatief of voor fitness zonder te concurreren. Of je nu een amateur of wedstrijdluiter bent, deze gids is voor jou. Het vinden van de juiste schoenen vormt de basis van een comfortabel, lonend tijdverdrijf. Slechte schoenen kunnen blaren, gekneusde teennagels of erger aan doen.

De schoenen in deze handleiding zijn echte schoenen voor elke dag hardlopen, of je nu een wedstrijdloper bent die op zoek is naar een werkpaardschoen voor gemakkelijke of herstellende runs, of een recreatieve hardloper wiens runs meestal dezelfde afstand en intensiteit hebben. Deze schoenen zijn niet noodzakelijkerwijs bedoeld voor lange runs van meer dan een uur (waar meer demping kan worden gewaardeerd) of voor racen of snel werk (waar lichtgewicht en reactievermogen belangrijk zijn). Dat wil niet zeggen dat je deze schoenen <a href="http://www.baidu.com/">Asics Gel Lyte 3 Womens</a> niet voor een van beide of beide kon gebruiken - veel van onze testers gebruikten graag onze keuzes voor zowel de marathontraining als de baan.

De schoenen in deze handleiding zijn ook goede keuzes voor mensen die voor fitness lopen. Ze zijn misschien niet ideaal voor gebruik in de sportschool, hoewel je waarschijnlijk de voorkeur geeft aan schoenen die vlakker zijn (voor gewichtheffen) of die minder zijdelingse ondersteuning hebben (voor eenvoudiger beweging in elke richting, laten we zeggen, voor een aerobics of boot camp-klasse).

In de meeste gevallen zijn de heren- en damesversies <a href="http://baidu.com/">Nike Air Max 2016 Mujer</a> van hetzelfde schoenenmodel vrijwel hetzelfde, afgezien van de breedtes, lengtes en kleuren. Er zijn een paar vrouwelijk-specifieke schoenen beschikbaar, maar deze zijn extreem duur en we hebben geen overtuigend bewijs gezien dat schoenen met <a href="http://www.baidu.com/">Nike Free 5.0 Femme</a> geslachtskenmerken nodig zijn. Om deze redenen hebben we deze modellen niet beoordeeld voor deze handleiding. We hebben ook schoenen overgeslagen die speciale functies hebben aangeprezen (ultralicht, ultra-schokdempend, ultrastabiliserend of eigenlijk ultra-alles), omdat we niet van plan waren schoenen aan te bevelen voor meer gespecialiseerde gebruikers of toepassingen (racen bijvoorbeeld). We verwachten in de toekomst naar deze aanvullende categorie?n te kijken als updates voor deze handleiding.