Author Topic: nike shoes  (Read 170 times)

MarvinBertha

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
nike shoes
« on: July 09, 2018, 04:15:29 AM »
Viril Ablohs næste OFF nike shoes WHITE x Nike-samarbejde ser ud til at have nogle officielle udgivelsesoplysninger, da Vapormax Flyknit i sort har dukket op på Nordstroms online butik. Nordstrom er den første forhandler, der har afsløret billeder af OFF WHITE x Nike Vapormax, men deres websted siger i øjeblikket udsolgt -; men rolig, du har ikke taget endnu en L lige endnu. En sort midfoot Swoosh er den eneste store forandring denne gang, da det meste af resten af dette udvalg forbliver ensartet til den første utroligt populære gengivelse. Nyd et nærmere kig på OFF WHITE x Nike Vapormax nedenfor og hold dig klar til den officielle udgivelse den 30. marts. Nikes ikoniske Air Max 95 "Neon" er blevet en af de mest indflydelsesrige sneakers og farveveje i brandets historie.

Der er i øjeblikket en overflod af store Air Max både klassiske og helt nye på markedet, og to farvelagte farveveje fra Air Max 97, der oprindeligt blev udgivet i august sidste år -; et alt hvidt par og et sort / hvidt par -; gør en retur til hylderne. Det altvitte par har en helt tonal nike sko herre øvre sammensat af hvidnet, hvidt reflekterende rør og en hvid mellomsåle uden yderligere farvebesparelse fra sølv swoosh, der pryder midtfoden og den lille sølvdetalje på tungen. Det sorte par har en tonal sort øvre med samme reflekterende rør, en hvid mellomsåle og ydersålen med en kontrasterende sort luftboble og små hvide detaljer på swoosh, hæl og tunge.

Hvis du har gået glip af nike dk disse storslåede Air Max sidste år, eller du bare vil have et andet par, er begge farveveje nu tilgængelige hos Renarts og vil være tilgængelig fra Finish Line 1. april. Kun et fåtal i NBA har den Mamba Mentality -; det er umuligt at vinde for enhver pris. OKC Thunder's Paul George er blevet mærket med dette morderinstinkt, og Nike er klar til at genkende denne uendelighed med PG 2 "Mamba Mentality" -udgaven, der har en farvevej og et design inspireret af nogle af de mere bemærkelsesværdige Nike Kobe-relæer fra fortiden. Denne PG 2 har en lignende farveway som "Chaos" -udgaven, mens illustrationerne på hælen ligner Kobe 6 Prelude -; kun for Paul George kan du se billeder af fisk og skak, nikker til hans yndlingshobbyer.

Skoene nike sko dame har en hvid Flyknit øvre med en kontrasterende sort swoosh, hæl tæller og lacing system og den førnævnte pulserende røde mellemsål med en gul hælplade. Dette er en indikation på, at mærket er nyligt afsløret skumbaseret sål kommer frem i en bredere vifte af toner. Der er ingen officiel udgivelsesdato eller information til disse lyse løbere endnu, men for Nike løbere er det bedst at gøre opmærksom på den kommende Vapormax 2.0. Det er ingen hemmelighed for nogen tilhænger af LeBron James underskrift sneakerserie med Nike, at hans yndlings korn er frugtbare småsten. "Fruity Pebble" versioner af LeBron sneakers er blevet et fundament for deres partnerskab, der adorning modeller som Zoom LeBron 4 og LeBron 12 tidligere.

Introduktionen af Flyknit på en af King's sneakers for første gang gør LeBron 15 til det perfekte skib til en anden farverig cereal-inspireret model. Utallige farver væves ind i dens fleksible øvre, mens "family size" kan findes broderet på indersiden af begge tongue faner. En skarp hvid mellemsål, snørebånd og snørebånd afslutter udseendet, mens alt sidder oven på en gennemskinnelig luftenhed. Grib et dybtgående kig på LeBron 15 "Fruity Pebbles" nedenfor og forventer, at par begynder at komme til detailhandlere engang i april. Chase for Nike Air Max 97/1 er på, og butikker over hele kloden anvender tomter i Bestil at distribuere deres par på en sikker og sikker måde.

Obsidian og Blue Nebula udgør den øverste halvdel af 97, mens 95 bliver tonalt dækket af en meget blødere blå, der næsten maskerer som grå. I øjeblikket er der ikke nogen frigivelsesinformation tilgængelig, men tilstedeværelsen af officielle billeder peger på en udgivelse snarere nike vapormax end senere. Nike hylder en af de sneakers, der er ansvarlige for at sætte Air Max-linjen på kortet med denne helt nye Air Max 97-farvevej. Det er helt klart afledt af OG Air Max 1-iterationen, denne helt nye 97 anbringer i en rød mudder, sølvrør og en ellers hvid overdel. Patentlæder klæder op foran ovennævnte mudguard, hvilket giver dette nostalgiske tilbud et strejf af flare. Nye tager på OG Air Max modeller er ikke noget nyt, da vi har set, at Swoosh satte ud nye farveveje i Air Max 1 med original farveblokerende med relativ frekvens af sent.